logga

       JUST NU SÖKER VI DIG!       

Redovisningsekonom
med erfarenhet av fastighetsförvaltning
Axxona AB
Kommun: Alingsås
Omfattning: Heltid ( 100% )
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Fast månadslön
 

Dina kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning i ekonomi
  • Redovisningsekonom  3-5 års erfarenhet
  • Mycket god datorvana i ekonomiskt program samt Office 365
  • Stort ansvarstagande
Meriterande 
  • Ekonomisk högskola
  • Utbildning/Kunskap i Fastighetsförvaltning
  • Utbildning/Kunskap i Avtalsjuridik 

AXXONA  SOM  ARBETSPLATS

Om oss
Axxona AB grundades 2009 och består av ett team av 6 stycken drivna medarbetare med unik spetskompetens. Vi har vårt säte i Alingsås i helt nybyggda kontorslokaler.
Axxona bygger bostäder och lokaler för kommersiellt bruk, driver företagshotell och hyr ut förråd.
Just nu färdigställer vi en ny butik till vår hyresgäst Byggmax i Alingsås samt planerar ca 180st nya bostäder.
 
Vi söker dig
Som redan har visat framfötterna i dina tidigare arbeten, och som är van att leverera lite mer än förväntat. Du är beredd att ”kavla upp ärmarna” och gillar när du får använda ditt systematiska och strukturerade sätt att jobba. Kontoret/Receptionen är en central del i vårt företag. Du kommer att spela en viktig roll i vårt team där hela företagets uppgifter är att ge våra kunder den allra bästa servicen. Du är mycket noggrann och effektiv.
Våra kunder förväntar sig ett snabbt och korrekt bemötande. Axxona är mycket mån om sina kunder/hyresgäster. Detta innebär bland annat att du har den ”sista kontakten” med kunden.
 
Dina arbetsuppgifter
Löpande bokföring och redovisning, löner, bokslut, bolagsdeklaration, årsredovisning, momsredovisning, kund och företagsreskontra, fastighetsförvaltning och hyresavtal samt avtalsjuridik.
 
Vårt erbjudande till Dig
Denna tjänst ger dig en spännande möjlighet att bli en del av Axxona´s team. Vår gemensamma målsättning är att skapa ännu fler nöjda kunder och utveckla våra medarbetare. Vi finns i helt nybyggda kontor i Alingsås. Företaget är i en spännande fas just nu där vi går från att vara ett litet företag till ett mellanstort företag med sikte på en kraftig expansion, där alla i teamet har möjlighet att påverka hur vi kommer att arbeta tillsammans i framtiden. Dessutom vill vi att du ska trivas och må bra och erbjuder dig ett friskvårdsbidrag.
 
Tillsättning
Tjänsten som Redovisningsekonom med erfarenhet av fastighetsförvaltning är på heltid med tillsättning omgående vid rätt kandidat. Arbetstid och placering utgår från vanlig kontorstid från vårt nya kontor på Ängsvaktaregatan 29 i Alingsås.
 
Vill du vara med på vår resa?
Vi ser fram emot din ansökan!
 

Kontakt 
Sofia Stjärnered
info@axxona.se


Ansök senast 17 JANUARI 2021
 

  • Välkommen med din ansökan!
  • (max 50 MB)