LEDIGA LÄGENHETER I ALINGSÅS, SOLLEBRUNN
OCH STENUNGSUND

Här presenteras lediga lägenheter som förvaltas av Axxona AB.

3:a med modernt kök och nytt badrum uthyres i Alingsås!

Timmermansvägen 13, Alingsås
– 3 rok (ca 100m²)

Lägenheten är belägen i ett bostadshus i Ängabo centrum där du hyr hela ovanvåningen och del av suterrängvåningen. Lägenheten ligger ett lugnt område med närhet till bad och natur och Ica Maxi på 5 minuters cykelavstånd.  

Här finns goda möjligheter att trivas för den lilla familjen. Lägenheten består av hall, stort vardagsrum, matplats och nytt modernt kök i ek samt två sovrum. Badrummet är helkaklat (renoverades 2023) och är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Du har även tillgång till garage, matkällare och delad tvättstuga samt del av tomt med grönytor som hyresgästen ansvarar för.

Förrådet i källaren kan även användas till kontor, praktiskt för den som arbetar hemma. I garaget kan du i lugn och ro både arbeta med bilen eller meka med mopeden eller använda som snickarboa. Valet är ditt!  

Storlek på rummen:

Vardagsrum ca 35m²
Litet sovrum 8,5m²
Stort sovrum 13,6m²
Garage 16,5m²
Hall 10m²
Matkällare 2m²
Förråd 5m²

Kallhyra: 9 130 kr/mån.

 * Driftkostnader tillkommer så som uppvärmning, VA-avgifter, snöskottning etc. Hyresgästen tecknar egna abonnemang för TV och internet.
Inflyttning: Snarast.

Du som söker ska vara djur- och rökfri och inte ha några betalningsanmärkningar.

Intresserad? Skriv om dig själv. Vem du är, vad du jobbar med och vilka som ska bo här. Bifoga även anställningsavtal och lönespecifikation.

För bilder tryck här --- >

Ansökan skickas till info@axxona.se


Ansökan skickas till info@axxona.se

Ansökan skickas till info@axxona.se